Tietoa meistä

Tervetuloa Idea Kämpille!

Tiimikuva 1

Me olemme Idea Kämpät. Tiimimme koostuu asuntosijoittamisen ammattilaisista, insinööreistä sekä taloustieteen osaajista. Raudanlujan osaamisen lisäksi on tiimissämme toisaalta myös paljon nuorta innovatiivisuutta ja tämä näkyykin asiakkaillemme joustavana palveluna. Olemme ymmärtäneet että asiakkaamme arvostavat henkilökohtaista palvelua, joten sitä me tarjoamme. Jokainen asiakkaamme saa oman Idea Kämpät -asiantuntijan jonka kanssa oman sijoitussuunnitelman luominen ja seuraaminen onnistuu vaivattomasti. Kun olet ostanut sijoituskämpän meiltä, Idea Kämpät -asiantuntijasi on tukena ja turvanasi myös jatkossa.

Laajojen verkostojen avulla olemme pystyneet luomaan myös ostokanavastamme varsin tehokkaan. Pääsemme käsiksi markkinoiden parhaimpiin asuntonippukokonaisuuksiin, joiden hankkiminen ilman todella kokeneita ammattilaisia olisi lähes mahdotonta. Tämä mahdollistaa alle markkinahintaisten sijoituskämppien tarjoamisen asiakkaillemme.

Olemme sitä mieltä että hyvä asiakaspalvelu pitäisi olla itseisarvo ja sen vuoksi autamme asiakkaitamme asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa täysin ilmaiseksi.